RockStation

Gitároscsere a Deicideban

2019. február 15. - theshattered

chriscannellafeb2019_638.jpgLecserélte a 2017 óta a csapatban pengető gitárosát, Mark Englisht a Deicide. A hathúros pozícióra Chris Cannella lett leszerződtetve, akik az Autumn's Endből, valamint a Jackson gitárok bemutató videóiból ismerhet a nagyközönség.

A Deicide a következőt tette közzé a cserével kapcsolatban: "Amikor egy zenekar harminc évig együtt van, a cserék elkerülhetetlenek. És mivel ez így van, nekünk is változnunk kellett. A régi barátunk, Chris Cannella Arizonából mostanában nagyon sok időt tölt Floridában a munkája miatt. Elég hamar elkezdtünk összejárni, rájöttünk, hogy ő a kirakós hiányzó darabja. Együtt egy tökéletes zenei páros vagyunk. Úgy dolgoztunk együtt és olyan jól kijöttünk, mintha Chris már a zenekar alapítása óta velünk lett volna.

Cannellanak, mint egy zeneipari veteránnak és világszerte keresett gitárklinikusnak megvan a tapasztalata, ráadásul szereti és éli is a metalt! Szóval legyetek kedvesek, üdvözöljétek Chris Cannellat, mint a Deicide új, hivatalos gitárosát!

Szeretnénk megköszönni Mark Englishnek, hogy beugrott hozzánk ebben az átmeneti időszakban. Találkozunk majd világszerte, ahová elvisszük majd a zenénket, brutálisabban, mint valaha!"

Chris Cannella ezt tette hozzá az előzőekhez: "Nincs jobb módja, hogy közöljem veletek, hivatalosan is a legendás, hirhedt Deicide gitárosa lettem! Ilyen különleges dolgok nem történnek véletlenül, mindez türelem és időzítés kérdése. Glen, Steve és én már évek óta személyesen is ismerjük egymást és ahogy a dolgok is változnak az életben, úgy a lehetőségek is.

Néhány változás után egyszer csak arról beszéltünk, hogy benézek hozzájuk, megnézzük, hogy hogyan tudnánk együtt dolgozni. Mindig nagyon jól kijöttünk egymással, sokat nevettünk együtt, de a dolgok nem mindig maradnak ugyanazok, ha egyszer a próbaterembe belépsz. De amikor négyen (Kevin Quirionnal) elkezdtünk játszani az első közös dalunkat, a kémia tagadhatatlan volt. Ott álltunk, mint akik évek óta együtt zenélnek. Mivel mindenki kapcsolatban van a másikkal és jól ki is jövünk, nem is volt kérdés, mi lesz ezután.

Azt kell, hogy mondjam, hogy hatalmas megtiszteltetés és kiváltság, hogy elmondhatom, a Deicide tagja vagyok Glen Benton, Steve Asheim és Kevin Quirion társaságában. Találkozunk majd az úton, világszerte, ahová elvisszük a pusztítást.

Csakis köszönetet tudok mondani a Deicidenak, a csodálatos csapatomnak a Dean Guitarsnál és a hihetetlenül támogató családomnak, hogy megnyithattuk ezt az új fejezetet mindenki életében."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2014628436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum