RockStation

Négy Oscart vitt haza a Bohemian Rhapsody

2019. február 25. - theshattered

bohemian-rhapsody-rami-malek-shouting-1024x576.pngAz öt jelölésből végül négyet vitt haza a Queennel és Freddie Mercuryval foglalkozó, már eddig is gazdagon elismert és díjazott (bár sokak által nem kedvelt, de annál inkább népszerű) Bohemian Rhapsody, mely Magyarországon Bohém Rapszódia néven fut még mindig a novemberi premier óta. A március elején DVD-n és BluRay-en is megjelenő film jelölései mellé a gála nézői és az ott megjelentek egy rövid előadást is kaptak az Adam Lamberttel kiálló csapattól (igen tudjuk, hogy John Deacon már huszonkét éve nincs a zenekarban), ahol a két klasszikust, a We Will Rock Yout és a We Are The Championst játszották el.

A film nem mellesleg a legjobb színész (Rami Malek), legjobb vágás, legjobb hangvágás és a legjobb hangkeverés kategóriában vihette el az arany szobrocskát, egyedül a legjobb film kiírásában maradt alul, ezt a Green Book zsebelte be.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2414652747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum