RockStation

Közel száz telefont loptak el a While She Sleeps londoni koncertjén

2019. március 07. - theshattered

while-she-sleeps_2018.jpgElég masszív anyagi kárt okozott annak a közel száz rajongónak egy csapatnyi tolvaj, akik a While She Sleeps március elsejei londoni koncertjén lopták el a mobiltelefonját. A zsebesek mindennek a felét az első három dal közben tulajdonították el, az esetről több ott megjelent fanatikus is mondott egy-két gondolatot.

Daniel Snow: "Néhányan igazán mérgesek voltak, többen stresszesek, de mi is nagyon csalódottak voltunk. A csapat nyilvánvalóan szervezetten csinálta. A metal rajongók egy nagyszerű közösséget alkotnak. Rajongó nem tenne ilyet."

Conor Burke: "Nem éreztem semmit és a padlón sem láttam. Odamentem a talált tárgyakhoz, ott álltam egy óráig, ahol másokkal is beszéltem. Folyamatosan érkeztek emberek, akik jöttek és mondták, hogy lenyúlták a telefonjukat."

A rendőrségi szervek hivatalosan tizennégy készülék eltűnése ügyében folytatnak vizsgálatot.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9714674899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum