RockStation

Corey Taylor szerint jogtalanul vádolta Chris Fehn a Slipknotos társait

2019. március 18. - theshattered

0stonesour2018_20_eredmeny.jpgA Slipknot frontembere szerint nem sok alapja volt annak, amivel a végül a zenekarból kicsapott Chris Fehn megvádolta a zenekari társait, azaz ők bizony nem nyúltak le semmilyen pénzt a közösből. Ráadásul nem is ők voltak a pöcsök, hogy kirakták a már több, mint húsz éve a csapatban dolgozó perkást.

Még a balhé kirobbanásakor, de a kirúgást megelőzően írta Twitteren a frontember, hogy az egész csak "faszság", hogy várjuk meg, míg kiderül az igazság.

Miután Fehn kikerült a csapatból egy rajongó bedobta az eredeti énekes, Anders Colsefini visszavételét, melyre Taylor abszolút lelkesen válaszolt - persze ezt nem kell tényként kezelni. (A tweet azóta törölve lett)

Nyilván van olyan rajongó, aki ezt, mármint a korábbi perkás/énekes visszavételét egy "kicsit farok" megmozdulásként könyvelné el, de Taylor ekkor kifejtette, hogy mit is gondol erről az egészről: "Ha szerintetek ez farok húzás lenne, próbáljatok valakit, akit szerettek, jogtalanul lopással vádolni és ezt elhitetni a rajongókkal is."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7014699528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum