RockStation

Májusban érkezik a Full Of Hell legfrissebb korongja

2019. március 20. - theshattered

foh2018.jpgElkészült a Full Of Hell a legfrissebb dalcsokrával, a Weeping Choirral. Az éjfekete pusztítást hozó korong nyitódalára, a Burning Myrrhre egy videót is készítettek az urak, mely a borító és a dallista mellett az alábbiakban mazsolázható végig.

"A Weeping Choir a God Cityben készült 2018 decemberében. Mint 2016-os, kritikai elismerést kapó Trumpeting Extasy minden érzelemben szellemi utódja, a Weeping Choir méginkább elvisz a saját sötét világába. Az artworkért a már állandó társunknak tekinthető, Mark McCoy a felelős, aki tökéletesen átvitte a témákat és a hangokat fizikai művészeti formába. Az eredmény egy újabb agyzsibbasztó és epés kinyilatkoztatás a Full Of Hell egyre bővülő katalógusában."

weepingchoir.jpg

1.Burning Myrrh
2.Haunted Arches
3.Thundering Hammers
4.Rainbow Coil
5.Aria of Jeweled Tears
6.Downward
7.Armory of Obsidian Glass
8.Silmaril
9.Angels Gather Here
10.Ygramul The Many
11.Cellar of Doors

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3714701358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum