RockStation

Firespawn: Közösen nyomják az Entombed, a Necrophobic és az Unleashed tagjai

2019. március 21. - theshattered

firespawn-bandphoto-2017-1170x696.jpgJúnius 7-én érkezik a Lars Göran Petrovot (Entombed), Victor Brandtot (Entombed), Alex Friberget (Necrophobic), Fredrik Folkaret (Unleashed, Necrophobic) és Matte Modint (Dark Funeral) magába olvasztó Firespawn harmadik nagylemeze, az Abominate. A már az előzetesben is igen masszívnak ígérkező death metal alkotásról Friberg Úr árult el pár gondolatot.

firespawnabominatecd.jpg

"Ezen a lemezen minden eddiginél ki fogunk lépni a komfortzónánkból, sokkal több heavy metal hatást fogtok találni ezen az albumon. Sosem akartunk az átlagos death metal stílus egyik csapata lenni. Azt a fajta zenét játsszuk, amit akarunk, ez pedig sokkal extrémebb irányt jelent, viszont ezzel egyidőben mindig kipróbálunk új dolgokat is, megpróbálunk a kereteken kívül mozogni, ami nagyon jót tesz a Firespawnnak. Mindig frissíteni kell a kibaszott nagyszerű metalzenét! Ez az album sem kivétel, sőt! Az Abominate-en olyan új területeket fedezünk fel, melyekre nem sok death metal zenekar jutott el korábban. Majd ha meghallgatjátok, tudni fogjátok, miről beszélek."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1714706358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum