RockStation

Nem lesz idén új Napalm Death album

2019. március 27. - theshattered

0napalmdeath2018_08_eredmeny.jpgLeghamarabb 2020 elején hallgathatjuk meg a legújabb, egyébként a 2014-ben családi okokból kilépett Mitch Harris játékát is tartalmazó adag grindcore-fejadagot a stílus ősatyjaitól, a Napalm Deathtől. A nyáron a Rockmaratont is érintő legendás kvartett basszera, Shane Embury számolt be a friss koronggal kapcsolatos fejleményekről.

"Az új album anyagát már tavaly júniustól rögzítjük, eddig két session volt. Mitch valóban eljött és vett fel gitársávokat, de minden dalt én magam írtam, ami egy elég nagy kihívás volt, mivel kell, hogy az egésznek legyen egy sodrása, de egyben egy remélhető változatossága is, ami szerintem sikerült is. Barney már majdnem az összes éneket felvette.

Nagyon sok koncertet adtunk az Apex megmozgatására és természetesen a Coded Smears And More Uncommon Slurs válogatás mellé is és vannak még további lekötött bulik, egészen szeptember végéig, így úgy döntöttünk, kihasználjuk az időnket ezzel az albummal. Egy nagyon erős, masszív albumcímünk van, de nem hiszem, hogy maga a korong 2020 elejénél hamarabb megjelenne."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3514718775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum