RockStation

Spéci újrakiadást kap a Black Veil Brides első lemeze

2019. április 04. - theshattered

black_veil_brides_2017.jpgA megjelenésének tizedik évfordulójára új köntösbe kívánja foglalni a legelső nagylemezét, a We Stitch These Woundsot a Black Veil Brides. A csapat a korong dalainak újra felvett verziói mellé némi extrát is kíván adni a rajongóknak, erről Andy Biersack hintett el némi infót nemrégiben.

"Jövő nyáron lesz tíz éve, hogy megjelent az első nagylemez, bizonyos módon újraalkotjuk majd az albumot. Újra felveszünk néhány dalt, valószínűleg új dalok is lesznek rajta, meg néhány feldolgozás az, amit még meg szeretnénk csinálni. Ki fogjuk adni és nagyon jó móka lesz. Nem tudom, ezen kívül mik még a tervek, még azt sem tudom, milyen formában fog kijönni. De most ezek a tervek."

És mit kell majd várni a Black Veil Brides valamikori új lemezétől? "Azért jó, hogy olyan lett a Vale, amilyen, mert ez egyfajta lezárása lett a a Wretched And Divine korszak óta tartó fejezetünknek és úgy mindennek. Úgy vélem, hogy mindenki úgy érzi, hogy akármit is csinálunk, az valami frissnek és újnak lesz a kezdete."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4114736215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum