RockStation

Budapestre jön az Author & Punisher

2019. április 05. - sunthatneversets

author.jpg

Az Author & Punisher egy amerikai producer / zeneszerző, Tristan Shone egyszemélyes projektje. Harcias ipari hangminták, EBM-jellegű kalapálás és neurotikus üvöltés metszéspontja a Beastland című lemezük, ami tavaly októberben jött ki a súlyos zenék egyik fellegvárának számító Relapse gondozásában.

Barátságosnak semmiképpen nem nevezhetőek az olyan dalok, mint a Nihil Strenght, de akármilyen furcsán hangzik, a The Speaker is Systematically Blown egészen a slágeresség határát súrolja. Különös rétegekből épül fel az A & P zenéje, és ha aktuális underground anyagot keresel, nehezen járhatsz ennél jobb helyen. Ráadásul április 27-én élőben is el lehet csípni a produkciót a Lärmben (1073 Budapest, Akácfa u. 51.). További infók a koncertről ITT, kedvcsináló alább.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5114740647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum