RockStation

Dübörögnek a black/speed paták!

Új Hellripper EP: Black Arts & Alchemy

2019. április 06. - bönin

hellripper-logo.png

Egy újabb, kevésbé ismert zenekart szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, elsősorban a régi Bathory, Venom, Motörhead vagy a Toxic Holocaust fanatikusaihoz szólok. Az egyszemélyes skót formáció manapság a black/speed/thrash vonal egyik legsötétebb üdvöskéje az amerikai Midnight mellett.

Első LP-jével - a brutálisan meggyőző Coagulating Darkness - rögtön berobbant az old school underground legmocskosabb zugaiba. Két év mesterkelés után itt az új EP, akit nem más masterelt, mint Joel Grind, a feljebb említett Toxic Holocaust frontembere. A lenti négy szám mellett még egy Running Wild feldolgozás is elcsíphető a mini korongról, de csak fizikai formában elérhető. A kaotikus mű magért beszél, egy erőteljes hétvégi sörözés közepette be meg is tudjátok hallgatni!

Nézzetek rá a bandcamp-re és a facebook oldalra!

53636722_1123379684509418_9162853001306570752_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1714744675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum