RockStation

Megjelent a Slytract harmadik nagylemeze

2019. május 02. - sunthatneversets

slytract_2019.jpg

Hosszú hallgatás után újult erővel jelentkezik a 2012-ben feloszlott miskolci extrém metal brigád, a Slytract. Harmadik lemezük, ami 12 új dalt tartalmaz, pár napja jelent meg Slytract címen, digitális platformokon már streamelhető.

Pár hete megjelent a felvezető videoklip a Son című dalhoz, melyben Knapp Oszkár (Wrong Side, Grizzly, ex-Insane) bivalyerős közreműködése nyit meg eddig nem látott dimenziókat.

Az új album a banda munkásságának méltó folytatásaként hozni fogja a srácokra jellemző gyorsaságot, brutalitást és dallamokat, de számos olyan elemmel bővült, amelyeknek eddig nyoma sem volt a korábbi anyagokon. Ehhez nagyban hozzájárult Mick Kenney (Anaal Nathrakh) produceri és hangmérnöki tevékenysége, aki korábban olyan bandákkal dolgozott, mint a Carnifex vagy a Bleeding Through, emellett további neves vendégzenészek felbukkanása is várható.

A felállásban is történtek változások, a zenekar magját alkotó Melegh Gábor - Galántay Tamás páros mellett ezúttal már Czeglédi Gyula is teljes értékű tagként szerepel, a basszusgitárt pedig a Conan's First Date és az Absent Distance soraiból ismert Bencze Márton vette át.

Gáborék azt ígérik: "Rengeteg meglepetést tartogatnak a dalok, mindannyian feszegettük a határainkat, és hangulatban egy nagyon sötét, de mégis emelkedett atmoszférára lehet számítani, amit sokszor végletek jellemeznek" - hogy ez mit is jelent valójában, hamarosan kiderül, de a most megjelent klip és a korábbi teljesítményük alapján biztosan nem fogunk csalódni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1114797528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum