RockStation

Hamarosan új muzsikát vesz fel az Entombed

2019. május 03. - theshattered

entombedoriginal2016_638.jpgHa minden jól megy, nem is olyan sokára friss dalt, dalokat fog rögzíteni az idén május 17-én nem is akármilyen (teljes Clandestine lemezes) koncertanyaggal jelentkező Entombed. A kicsit módosult felállású csapat jövőjéről Alex Hellid nyilatkozott nemrégiben ezt-azt, természetesen az előtérben az új dalok megjelentetésével.

Szóval, hogy vannak-e tervek új zene megjelentetéséről: "Vannak és voltak is! Mióta elkezdtünk újra együtt dolgozni, ötleteltünk már új témákon, csak idő kellene, hogy fel tudjuk venni azokat. Igazából a tavalyi évben volt szó arról, hogy felvesszük, de aztán Nicke elköltözött és azzal együtt le kellett bontania a stúdióját is. Most viszont újra készen áll ő is mindenre! A héten már beszéltem vele, ő is azt mondja, hogy indulhatunk. A terv az, hogy felveszünk dolgokat, amik már készen vannak, aztán meglátjuk, ki tudjuk-e adni azokat. Nem akarunk ott ücsörögni és négy hétig molyolni, mert mostanában már ezt elég nehéz megoldani. Szóval lényegében visszatérünk ahhoz, mint minden kezdő zenekar csinál, amit érdekesnek találok, mert... Oké, csináljunk egy sessiont, vegyünk fel egy-két-három dalt, fejezzük be, aztán talán adjuk ki őket. Meglátjuk, mi lesz. Aztán talán néhány ilyen session után összerakunk egy albumot, de amiatt nem fogjuk halasztani a dalok kiadását, mert nincs meg a tizenkét nóta. Véleményem szerint a legjobb, ha nem aggódunk sokat amiatt, mert nincs kész az album, csak menjünk oda, csináljuk azt, amit annak idején. Vegyük fel azokat a dalokat, amik megvannak, aztán irány a következő pár dal. Körülbelül ezt csináltuk az első lemeznél is. Szerintem ez most így fog menni. Úgy emlékszem, annak idején csináltunk három-négy demót, aztán az album volt a cél, a lemezre pedig természetesen újravettük a már megjelentetett demókat. Szóval nem vésünk semmit sem kőbe, nagyjából ez az, amit én úgy látok, hogy menni fog, szerintem ez a legjobb módja az egésznek. Izgatottak vagyunk!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6914800556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum