RockStation

Súlyosabbra veszi a következő lemezét a Bush

2019. május 07. - theshattered

Bush.jpgA Black And White Rainbows könnyedebb megközelítése után ismét a keményebb vonalból merít majd ötletet az új dalaihoz a Bush. Gavin Rossdale, csak hogy tutira menjen, a Marilyn Manson mellől ismert Tyler Batest is leakasztotta az új korong dalaihoz, melyről jótékonyan el is hintett ezt-azt.

"Az egész album nagyon súlyos lett! Én döntöttem úgy, hogy most csináljunk egy keményebb lemezt. A legutóbbi album, amit csináltam egy kicsit rádióbarátabb megközelítésű volt azért, amiért, én akartam olyannak. De ezúttal a sok koncert és a rengeteg heavy metal fesztivál inspirálta a játékomat.

Tyler Batesszel dolgoztam, négy dalt közösen hoztunk össze, de az album többi részének is ő a társproducere. Tyler fantasztikus zenész és dalszerző, egyszerűen remek folyamat volt. A zenekar nagyszerűen szól és szerintem össze is álltak a dalok.

Én befejeztem a dolgomat. A többiek is felvették a részüket. Tylernek van még némi dolga, aztán meg kell keverni és maszterelni. Ősszel, amikor saját turnéra indulunk, fog megjelenni az album. Le fogja gyalulni az emberek agyát!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6314811490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum