RockStation

Győzelmek, legendák, Skillet - Augusztusban jön az új album!

2019. május 08. - theshattered

skilletbandmay2019new_638.jpgAugusztus 2-án adja majd ki a legújabb sorlemezét, a 2016-os Unleashed utódját a Skillet. A nálunk is elég rendszeresen megforduló kvartett Victorious címen fogja bedobni az új dalcsokrot, melyhez az első kislemezes dal, a videóklippel gazdagodott Legendary már csekkolható is.

John Cooper: "Ez az első alkalom, hogy Korey és én voltunk az album nagyrészének producerei. Amikor azon gondolkoztam, hogy miért is volt jó az Unleashed, rájöttem, hogy az egy nagyon energikus és szórakoztató anyag lett. Egy igazán jó Skillet-lemeznek ilyennek kell lennie! Olyan dalok kellenek, amelyekre az égbe emelik az emberek az öklüket koncerten, vagy egyszerűen csak áthatja őket futás, vezetés, vagy bármi közben. Úgyhogy úgy döntöttünk, egy olyan lemezt fogunk csinálni, amiben rengeteg érzelem van. Nagyon bele kellett mélyülnünk, ki akartunk próbálni mindent, amit csak szeretünk volna, amit csak lehet, ami persze némi bonyodalommal is járt. Ez egy nagyon zenei lemez lett. Szerintem valamilyen szinten ez a legzeneibb albumunk hosszú idő óta."

"A Legendary elég vicces dal, mert úgy hangzik, mint a Skillet, de igazából van benne egy kicsit másféle Skillet it. A nyitó gitárriffhez hasonlót nem igazán csináltunk még eddig. Kicsit bluesos, de kicsit rockos is egyben. A meglátásom szerint elég király téma. A Legendary üzenete az, hogy élj úgy, hogy számítson az életed. Sok kemény dolog fog érni az életed folyamán. Néha ezek nagyon le is fognak rántani magukkal, de az életednek nyomot kell hagynia. Egy ideig itt, csak a Földön élsz, szóval a mindennapi életnek is legendásnak kell lennie."

skilletvictoriouscd.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6714814184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum