RockStation

Ősszel kezdi majd összerakni az új lemezét a Mastodon

2019. május 08. - theshattered

0mastodon2017_10_eredmeny.jpgA 2017-es Emperor Of Sand azért valljuk be, elég masszív anyag lett a Mastodontól. Be is járták vele országot-világot, végre Magyarországra is ismét eljutottak hosszú idő után, a folytatást pedig már egy ideje megígérték a rajongóknak. Viszont az nem hogy a polcon, még a kanyarban sincs. Ennek az okát magyarázta el az énekes/basszer, a nyáron a Thin Lizzy soraiban is megtalálható Troy Sanders.

Szóval eredetileg úgy volt, hogy most, az év elején jelenik majd meg az új lemez. "Hát, az volt a terv. Most februárban fejeztünk be egy európai kanyart és néhány hónapja még úgy tűnt, hogy ez egy jó zárása lesz az Emperor Of Sand turnéciklusának. De aztán jött a lehetőség a headliner turnéra a Coheed And Cambriával, úgyhogy úgy döntöttünk, jön majd egy nyári kör is. Így az album írása helyett, ahelyett, hogy azonnal fejest ugranánk az anyagba, kicsit kihasználjuk az otthon töltött időt, aztán majd átnézünk egy csomó régi dalt az új szetthez, amit nyáron fogunk majd vinni. Szóval még nem nagyon beszélünk róla, nincs beírva semmi a naptárba, de ismervén, hogyan is működött a zenekar az elmúlt tizenkilenc évben, miután kicsit felfrissültünk, lazultunk otthon a nyári turné után, valószínűleg mind a négyen, úgy hiszem, nagyon lendülettel vetjük majd bele magunkat az új anyagba. Mi sosem szabunk határidőket. Sosem kötjük meg a saját kezünket. Azt akarjuk, hogy mindenki nagyon várja az eredményt. Természetesen kell jönnie. Úgy képzelem, hogy idén ősszel állunk majd neki az új lemez munkálatainak."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1914814204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum