RockStation

Sovereign Sanctity - Klipet adott ki a Hate

2019. május 14. - theshattered

hate-2019.jpgKlippel gazdagította meg az egyik új dalát, a Sovereign Sanctityt a lengyel death metal veterán Hate. A június 14-én az Auric Gates Of Veles címen nagylemezt kiadó kvartett friss videója az alábbiakban található meg.

hate-auric-gates-of-veles.jpg

01. Seventh Manvantara
02. Triskhelion
03. The Volga's Veins
04. Sovereign Sanctity
05. Path To Arkhen
06. Auric Gates Of Veles
07. Salve Ignis
08. Generation Sulphur
09. In The Shrine Of Veles (pre-production) (limited digi bonus track)
10. Path To Arkhen (pre-production) (limited digi bonus track)

"Úgy érezzük, hogy a videó és a dal együtt egy olyan történetet ad át, mely egyrészt általánosságban is átadja az üzenetünket, de egyben tele van olyan részletekkel és szimbólumokkal is, amelyek egy mélyebb történetet mesélnek el. Szóval ahelyett, hogy én mondanám el, mi is történik itt, minden előszó nélkül átadnánk nektek. Csak egy gyors köszönetet szeretnénk mondani Blazej Jankowiaknak és a 9LITERFILMY-nek a kemény munkáért, hogy életre keltették a mi egységes víziónkat."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7214824868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum