RockStation

We Are Not Your Kind címen jön a Slipknot új lemeze

Itt egy új dal és klip, benne az új maszkokkal!

2019. május 16. - theshattered

slipknot-2019.jpgUnsainted címen elérhetővé tette a Volt Fesztiválra is ellátogató Slipknot az augusztus 9-én megjelenő új nagylemezének, a We Are Not Your Kindnak a második (illetve első) előzetes dalát. Mint kiderült, a tavaly megjelent All Out Life nem lesz rajta a lemezen, viszont tizennégy másik tétel igen, a részletek alább találhatók. Természetesen az új klippel az új maszkok is debütálnak, azt, hogy az év elején a zenekarral perbe keveredett Chris Fehn helyén ki perkázik (ha egyáltalán más üti a bőröket), egyelőre nem tudni.

wanyk.jpg

1. Insert Coin
2. Unsainted
3. Birth Of The Cruel
4. Death Because Of Death
5. Nero Forte
6. Critical Darling
7. Liar’s Funeral
8. Red Flag
9. What’s Next
10. Spiders
11. Orphan
12. My Pain
13. Not Long For This World
14. Solway Firth

Jim Root: "Ez volt a leghosszabb idő, amit egy lemez megírásával töltöttünk, ráadásul együtt dolgoztuk ki a cuccot. A legfőbb inspirációt azok a művészek jelentették nekem ezalatt, akik teljes lemezeket vettek fel, nem csak dalokat. Míg a zeneipar egyre inkább a kislemezek felé tolódik el, a Slipknot egy teljes lemezes élményt akart csinálni, ami az elejétől a végéig élvezetes."

Itt pedig a maszkok nagy felbontásban, ha szeretnétek kicsit kielemezni őket:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2014830450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum