RockStation

Újraveszi a Black Sabbath debütalbumát Zakk Wylde és csapata

2019. május 23. - theshattered

zakk-wylde-2019.jpgMintegy huszonnégy óra alatt fel akarja venni a heavy metal egyik alapkövének számító, jövőre ötven éves Black Sabbath debütalbumot Zakk Wylde és 'Sabbath tribute csapata - pont úgy, ahogy eredetileg is történt. A Zakk Sabbath mindezt a Vertigo cím alatt fogja ezt megjelentetni egy limitált DVD formájában, amiből sajnos már az összes előrendelhető példány elkelt.

"A Vertigo Records 1970 február 13-án jelentette meg a Black Sabbath debütáló lemezét, mely örökre megváltoztatta a világot. A legendás módon, egy nap alatt, 1969 októberében felvett, világrengető dalcsokor a maga sötét mágiájával végleg bezárta a hippi optimizmus történetét és megteremtett egy új stílust, meghatározva a metal alapjait az elkövetkező évtizedekre.

Pontosan ötven évvel később a Zakk Sabbath egyszerűen Vertigo címmel egy alázatos kalapemeléssel fogja megünnepelni a Sabbath-katalógus első szeletét. A célunk, hogy az eredeti felvételek szellemében a lehető legpontosabban felvegyük a lemezt: élőben egy teljesen analóg stúdióban, egyenesen egy kéthüvelykes szalagra, egy huszonnégy órás időszak alatt. Egy filmstáb meg fogja örökíteni a folyamatot, melyet egy ötszáz példányra limitált album plusz DVD csomagban fogunk kiadni, ezt 2020 február 13-án postázunk a vásárlóknak."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1614847784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum