RockStation

Back At You - Itt egy új Archaic-dal

Vasárnap fellépnek Wacken Metal Battle Hungary-n

2019. május 30. - sunthatneversets

archaic_backatyou_crew.jpg

Az Archaic 2019-ben nagy lépésekkel halad előre, nem pihen egy percet sem! Több nemzetközi fesztiválra kaptak meghívást. Horvát, német és román fesztiválokon túl ott lesznek az idei Rockmaratonon is a Jungle Rot előtt. Ősszel turné belföldön és külföldön egyaránt.

"Jövő évre is már van pár nemzetközi fesztivál meghívásunk....és talán még egy lemez is elkészül idén...? Ám most vasárnap ott leszünk a Wacken Metal Battle-n, ahol a Ti szavazataitokkal eljuthatunk a világ legnagyobb Metal fesztiváljára, a 2019-es Wacken fesztiválra. Gary Holt üzenete után egyenesen küldetésnek érezzük, hogy a Wackenen találkozzunk vele!  Gyere el, és támogass minket, nehogy a szőrős bácsi szomorú maradjon.

Ezért hoztunk minden rockernek, minden metalosnak egy vadonatúj nótát, melynek címe: Back At You!

És az első lemezről is leporoltunk és felburbóztunk nektek egy nótát! Headbang ON:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6714869916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum