RockStation

Testi sértéssel vádolják a Rammstein frontemberét

2019. június 12. - sunthatneversets

rammstein_concert_2019.jpg

A Deutsche Welle beszámolója szerint a Rammstein frontembere, Till Lindemann a müncheni Bayerischer Hof Hotel bárjában keveredett összetűzésbe egy másik vendéggel a június 8-i koncertjük után. Az 54 éves "áldozat" állítólag előzőleg a Till Lindemann társaságában levő hölgyet sértegette a szemtanúk szerint, lényegében leribancozta őt. Az énekes - miután a vendég nem kért bocsánatot és ököllel fenyegetőzött - könyökkel arcul csapta a fickót, aki vérző orral és egy lehetséges törött álkapoccsal végezte az estét. /Fotó: Jens Koch/

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr514891106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Girhes 2019.06.13. 14:22:24

Helyes! Megérdemli az orrcsonttörést.

_B_ 2019.06.13. 14:26:52

Bírom ezt az ilyen PC harcosokat, beszólogat, mert joga van, de ha megkapja amit kért, akkor fut sírni anyucihoz :D

Eltiltott Vélemény 2019.06.13. 15:38:16

Nem az orrát kellett volna betörni, hanem a tökeit szétrúgni!

Macropus Rufus 2019.06.13. 16:45:44

Csak a tisztán látás véget:
annak szólók be akinek akarok. Ezt a törvény nem tiltja. Azt viszont már igen ha valaki ezért elégételt vesz. Érthető? Lehet itt okosítani, de nálunk a következő a nyeremény:
- önbíráskodás 1-5 évig
- súlyos (vélhetően 8 napon túl) testi sértés 1-3 évig
(mivel halmazati van érvényben ezért a felső büntetési tétel 5 év. Ilyenkor már nem minden esetben van felfüggesztett böri...)
Ha a csajának lett volna agya, akkor nem is engedi a paliját egy ilyen balhéba bele menni, mert ebből ők csak vesztesek lehetnek. (Lásd: Ganszta és a céges bulin megvert arc, senki nem emléxik már arra, hogy kit vert meg, de arra mindenki emléxik, hogy a srác a céges bulin megverte azt aki fizette. Mert ugye a cég fizette és a cég dolgozóját csapta meg)De ehhez nem ártana gondolkodni. A srác paraszt volt. Et tény. Erre betörte az orrát Till. Ez után a srácnak borult el az agya és lett agresszív erre Till lefejelte amitől eltört az állkapcsa. Ez minimum felfüggesztett lészen, de szerintem nagyon-nagyon sokat fog fizetni peren kívül, mert véleményem szerint ezért böri van neki kilátásba helyezve... Pláne ha az illetőnek maradandó károsodása lesz... ott volt vége a sztorinak.
Imádom a fenti okos verekedősöket... :) Vélhetően egyik sem ütne meg senkit, csak a szöveg nagy, de tetszik a nagy duma. :)

Ami meg a cikket illeti: legalább pontos legyél, orr törés, álkapocs törés egy beszólás miatt

loudwire.com/rammstein-till-lindemann-assault/

kolomparlole1114 2019.06.13. 17:12:37

Én 1 új Rammstein album elkészítésére ítélném. :)

kolomparlole1114 2019.06.13. 17:15:05

@Macropus Rufus: Az "áldozatnak" üzenem hogy itt Hungarisztánban próbáljon meg arcoskodni egy cigány galerinek. Nem biztos hogy a feljelentésig eljut mentő nélkül. :)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum