RockStation

Új dalokkal jelentkezett a Pollen zenekar

2019. június 18. - sunthatneversets

pollen2018.JPG

Három új dallal indul nyári útjára a Tolna megyei Pollen zenekar. A komlói Cett-Hangstúdió segítségével a harmadik lemezük előhírnökeként vettek fel három új tételt, amit nem csak hallani, de látni is érdemes.

Először megjelent az Amíg teheted című alkotás egy érdekes "reality szöveges videó" formájában. Az érdekesség az, hogy a szöveges videón közel 200 ember dolgozott össze és alkotott. Másodikként egy ballada látott napvilágot Árnyűző néven, ehhez a DonGatto-ból jól ismert Acélos Balázs járult hozzá grafikusan. Ezeket követte a nagy bumm, a Bezzeg én. Látványos természetközeli és légi felvételek, a Cett-Hangstúdió a földről a 136AuthenticBill pedig a levegőből vette a srácokat, így állt össze a zenekar második hivatalos videoklipje.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8414899504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum