RockStation

Elkészült az új nagylemezével a Nile

2019. június 28. - theshattered

nile_2019.PNG

A dobozban van a Nile új nagylemezének teljes anyaga. Az ősszel megjelenő CD a death metal csapat kilencedik teljes stúdióanyaga lesz, egyben az első, melyen Brian Kingsland gitáros és énekes játéka, hangja hallható. Utóbbi a hosszú idő után a csapatot elhagyó Dallas Toler-Wade-t váltotta 2017-ben.

Listening to the new album mixed/mastered as i type, i cannot find the words to tell you how fucking great this album...

Posted by George Kollias Official on Wednesday, June 26, 2019

George Kollias: "Épp most, gépelés közben hallgatom az új lemez megkevert, maszterelt anyagát, nem találok rá szavakat, milyen rohadtul jól szól!!! Mark Lewis nagyon eltalálta, a legjobb produkció, amit valaha leraktunk az asztalra. Készüljetek a megjelenésre, igazi klasszikus lesz... Jegyezzétek meg a szavaimat!!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1614915796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum