RockStation

Ma Whitechapel buli a Dürer Kertben!

Hosszú programmal, lemezbemutatóval készül a zenekar

2019. július 02. - sunthatneversets

whitechapel-2018.jpg

A Whitechapel a legtökéletesebb név egy metálzenekarnak, hiszen ez a londoni városrész az 1800-as években igazi életveszélyes bűnbarlangnak számított, és többek közt Hasfelmetsző Jack is ebben a kerületben tevékenykedett.

A Whitechapel nevet viselő amerikai gárda pedig méltó ehhez a hírnévhez, hiszen 2006-os alakulásuk után, évek szívós munkájával betonozták be magukat a deathcore műfaj vezető zenekarai közé. A Whitechapel zenéjében ott vannak a deathcore védjegyszerűen irgalmatlan riffjei és tempói, de az őrületbe hajló komplexitás, illetve Phil Bozeman, a deathcore-szcéna egyik legkarizmatikusabb frontembere mégis azonnal felismerhetővé teszi ezt a tennessee-i halálbrigádot.

A jóravaló fémarcok, akik eddig eljutottak az olvasásban, már meg is vették a jegyüket, de azt azért még elmondjuk, hogy a Whitechapel-turné vendégzenekara sem akárki, hiszen a legendás Dying Fetusból kiszállt arcok által gründölt Misery Index az amerikai death metal színtér egyik legkirályabb csapata. Hazai részről ráadásul a már rutinosnak mondható Omega Diatribe, illetve az újonc, és kimondottan frankó Dreadwolf lesz a vendég.

2019. JÚLIUS 2. BUDAPEST - DÜRER KERT / nagyterem

A várható menetrend:
18:30 kapu-, kasszanyitás
19:00 - 19:30 Dreadwolf
19:50 - 20:20 Omega Diatribe
20:40 - 21:20 Misery Index (usa)
21:50 Whitechapel (usa)
---
Nincs már elővét, a helyszínen mindenki tud majd jegyet venni. Menjetek időben, nézzetek bele az összes bandába! További infók a koncertekről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2014921826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum