RockStation

Gyerekkönyvet ad ki a Metallica

2019. július 13. - theshattered

0metallica2018_25_eredmeny.jpgEgy elég érdekes meglepetéssel áll elő a Metallica az év végén. Az értelemszerűen a karácsonyi piacra tervezett kiadvány, a november 26-án megjelenő The ABCs of Metallica a legfiatalabb rajongóknak mutatja majd be a kvartett történetét, mindezt egy rajzokkal gazdagon feldúsított kötetben.

the-abcs-of-metallica.jpg

"Egy új könyvet fogunk kiadni, ami ezúttal rímelni fog! Egy kicsit mókásra vettük a figurát a november 26-án a könyvesboltok polcaira és az online könyvesboltokba kerülő The ABCs of Metallicaval, mindezt nemes célokból, mivel a bevételek egy része az All Within My Hands alapítvány számlájára kerül, amivel továbbra is a munkaerő képzését és az éhesés elleni harcot támogatjuk.

A rímek és rajzok mellett a The ABCs of Metallica a csapat történetére fog visszatekinteni, természetesen A-tól Z-ig! Minden betű egy pillanatot fog kiemelni a Garage Daystől a Master of Puppetsig tartó kalandjankból, kiegészítve néhány vicces ténnyel. A könyv társszerzője Howie Abrams (The Merciless Book of Metal Lists, Hip-Hop Alphabet), a rajzokat Michael "Kaves" McLeer készítette, aki a Metallica 2012-es Obey Your Master kiállításában is részt vett."

Ha esetleg felkeltette az érdeklődéseteket, az olvasnivalót IDE KATTINTVA tudjátok előrendelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2614941532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum