RockStation

Kiégett a turnébuszuk, félbeszakította a koncertkört a Betraying The Martyrs

2019. július 15. - theshattered

betrayingthemartyrsvanfire_638.jpgTörölni kényszerült az éppen zajló észak-amerikai turnéját a Betraying The Martyrs, miután a csapat kisbusza felgyulladt és teljesen kiégett. A zenekar tagjai és a segítői közül senki nem sérült meg, viszont a cucc teljesen kukás lett.

Aaron Matts, énekes: "Mindannyiunkat megrázott, ami ma reggel történt velünk. Mindenki jól van, de rettentően összetört minket, hogy minden, amin keményen dolgoztunk és összehoztunk az évek alatt, mind zenekari, mind személyes cuccok, percek alatt megsemmisültek. Hálás vagyok, hogy nem sérültünk meg, ahogy senki más sem és hogy a saját lábunkon tudtunk távozni. Nagyon sajnáljuk, hogy egy újabb lehetőséget kellett kihagynunk, hogy azoknak játszhassunk, akik vártak már minket. Visszatérünk, hamarosan találkozni fogunk! Köszönjük a megértést!"

betrayingthemartyrsvanfire3_638.jpg

Baptiste Vigier, gitáros: "Ez a legszörnyűbb dolog, ami valaha történt a zenekar fennállása alatt, meg úgy az egész életemben. Reggel a sofőrünk ébresztett, aki ordított velünk és siettetett, hogy hagyjuk el a járművet. Habár elmondhatatlanul hálás vagyok, hogy életben lehetek és elmondhatom ezt nektek, de minden felszerelésem és személyes tulajdonom odalett. Nagyon össze vagyunk törve a történtek miatt."

betrayingthemartyrsvanfire2_638.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6114947100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum