RockStation

Már ilyen is van: heavy metal-kötőbajnokságot rendeztek Finnországban

2019. július 15. - theshattered

knittingheavymetal.jpgAmikor már azt hiszed, mindent láttál és hallottál, az élet rád cáfol. Vagy a japánok. Vagy a finnek. Ezúttal az utóbbiak adtak 404-es hibakódot rengeteg ember agyának, lévén megrendezték az első heavy metal-kötőbajnokságot (jobb híján így fogjuk hívni). Ezen a Maniac Abductor nevű zenekar Fight Or Die című dalára kellett megmutatni, milyen frankón is tudnak kötni tombolás közben, a nemzetközi mezőny első helyezettje (mi már meg sem lepődünk, ti sem fogtok) a japánok lettek. Második helyen a dánok, harmadikon az amcsik végeztek, lentebb videókat is találtok erről a - fogalmazzunk úgy - egyedi rendezvényről.

Na, de honnan az ötlet? Mert jogos az indítvány! A finneknél két dolog nagyon népszerű, ha az arányokat nézzük: a heavy metal (százezer főre ötven zenekar jut, nem csoda, hogy olyan gazdag az északi mezőny), valamint a kötés. Utóbbi hobbinak többszázezren hódolnak az északi országban. Innen meg már adja magát a matek...

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2214947264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum