RockStation

November végén érkezik az új Cattle Decapitation

2019. július 15. - theshattered

cattle-decapitation-2018-by-pablo-montano-1000x515.jpgDeath Atlas címen fogja kiadni a Cattle Decapitation a legfrissebb nagylemezét. A kicsit sem könnyed muzsikával operáló kvintett egy kisebb ízelítőt már most bepattintott a rajongóknak, annyi biztos: súly az lesz! A csapat felállásában némi változás állt be, Belisario Dimuzio teljesértékű gitáros lett, a Cyptopsyból ismert Olivier Pinard pedig basszusgitáron csatlakozott be a gárdához.

Dave Otero, producer: "Teljesen kimerült vagyok, de nagyon büszke vagyok, hogy sikerült összerakni ezt az albumot. Biztosak lehettek benne, hogy semmi finomkodást nem hagytunk benne, nincsenek oda nem illő részletek és kemény munka van az album minden másodpercében az elejétől a végéig. Már alig várom, hogy megoszthassuk a világgal!"

Travis Ryan, énekes: "Kemény két hónap van mögöttünk, de legalább valami nagyon különleges dolgot tudunk majd megosztani veletek!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr814947160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum