RockStation

HIVATALOS: Art Cruz a Lamb Of God "új" dobosa

2019. július 20. - KoaX

log_adler.jpg

Chris Adler 2017-es motorbalesete óta kényszerpihenőt tart, eddig ez volt a hivatalos álláspont. Várható volt azonban, hogy ez a hosszúra nyúlt pihenő ennyi idő után azzal jár, hogy kikerül a csapatból. Noha Randy Blythe énekes ezelől a kérdés elől mindig rafináltan kitért, most a zenekar hivatalos közleményt adott ki.

A közleményben a következőt olvashatjátok. 

"Kedves Lamb Of God Rajongók!

Most tértünk vissza egy európai turnéról, illetve a Slayer búcsú turnéjának észak-amerikai részéről. Örülünk a lendületnek, amit kaptunk és ezzel a következő lemezbe fogunk merülni. Szeretnénk Art Cruzt hivatalosan is úgy köszönteni, mint a Lamb Of God dobosa. Természetesen az új album már vele fog készülni.

Nagyon büszkék vagyunk arra, amit a zenekar elért az elmúlt húsz évben. Chris Adlernek hálásak vagyunk a munkájáért és sok siker kívánunk neki a jövőben!

Köszönjük,
John, Mark, Randy & Willie"

Kíváncsiak vagyunk, hogy a jövőben Chris Adlert hol fogjuk látni, de az tuti, hogy nem fog csak úgy eltűnni. Addig meg nézzetek egy Lamb Of God koncertet!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8214971568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum