RockStation

Burn It All Down - Újabb dalt adott ki az The Agonist

2019. július 27. - theshattered

the_agonist_2019.jpg
Az In Vertigo után egy újabb nótát tett közzé a szeptember 20-án megjelenő új albumáról a The Agonist. Az Orphans címre keresztelt csomagról most a Burn It All Down című dalt pattintották ki, most mindenféle különösebb körítés nélkül.

theagonistorphanscd.jpg

01. In Vertigo
02. As One We Survive
03. The Gift of Silence
04. Blood as My Guide
05. Mr. Cold
06. Dust to Dust
07. A Devil Made Me Do It
08. The Killing I
09. Orphans
10. Burn it All Down

Vicky Psarakis, énekes: "Amikor először meghallottam az Orphans hangszeres részeit, eléggé lesokkolt és megzavart. Nagyon sötét volt és egyben súlyosabb is, mint bármi, amit az előző lemezeken csináltunk, nem igazán voltam biztos benne, hogy fogom elkapni ezt az érzelmet. Aztán tudod csak egy dallal kellett meglenni és beindult a dolog, két-három hónappal később már minden készen volt.

Szeretünk kísérletezni az új lemezeinkkel, kicsit felfedezni újabb irányokat, de nagyon sok olyan hangulat is van, amelyek a korai időszakból maradtak meg. Rengeteg keményen odacsapó, gyors őrületre és sok-sok blast beatre számíthattok majd! Ének terén is sok stílust érintünk majd, néhányat most próbáltam ki először, a szövegeket elsősorban horror történetek és igazi emberi tragédiák inspirálták. Olyan történetek, amelyekkel szerintem sokan együtt tudnak érezni.

Az Orphans a harmadik nagylemezem a The Agonisttal, már alig várom, hogy megmutathassuk a világnak, mit alkottunk!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10014981628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum