RockStation

Telóról (is) ideális! - Friss videó a Thy Art Is Murdertől!

2019. július 27. - theshattered

taim2017.jpgA Thy Art Is Murder halad a korral, elkészítette a (valószínűleg) első vertikális metalvideót. A tegnap friss albummal, a Human Targettel jelentkezett deathcore-csapat a New Gods című dalt szemelte ki erre a célra, mely az alábbiakban szemlélhető meg - telefonról elforgatás nélkül is!

"New Gods témájában a Chemical Christtal vág egybe, a mentális egészségről, és a modern találmányoknak a természetes tudatra való határásól szól. Maga a gondolat, miszerint a közösségi média az egyik legfontosabb erő a depresszió növekedésében teljesen megdöbbentett minket, ezért úgy gondoltuk, hogy jó ötlet lenne ironikusan használni ezt a platformot ennek a kitárgyalására, egy olyan felbontással, amelyet direkt ehhez az eszközhöz találtak ki. Reméljük, hogy miután megnéztétek a videót, lerakjátok a telefonotokat. Az élet sokkal szebb a saját szemünkkel nézve, mint egy algoritmus lencséjén át."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9414981362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum