RockStation

Nem volt egyszerű menet az új Tool-lemez elkészítése

2019. július 31. - theshattered

tool2006new.jpg

Egyre inkább zakatolunk az új Tool-album, az augusztus 30-án megjelenő Fear Inoculum megjelenési ideje felé, így egyértelmű, hogy egyre többet nyilatkozik róla a zenekar, vagy annak valamelyik tagja. A frontember Maynard James Keenan a podcast-gazda Joe Rogannek egy bő lére eresztett beszélgetés során többek között elárulta, a friss korong, a 2006-os 10,000 Days utódjának elkészítése nem volt éppen egy fáklyásmenet, sőt!

Maynard James Keenan: "Bassza meg, mekkora kő zuhant le a szívemből! Nagyon sok munka volt. Mind a négyen rohadt sokat dolgoztunk, hogy haladjunk valamerre. Istenem... Minden egy nagy bizottsági ülés volt, amit folyton megszakítottak."

De mi miatt jelenik meg ekkora késéssel az album? "A siker. Amikor sikeres leszel, azt hiszed, hogy mindenben igazad van. Elhiszed, hogy az az ember vagy aki mindig okos, a másik meg mindig téved. Sikeres vagyok és csak miattam vagyunk sikeresek, nem miattad. De nem olyan rossz a helyzet körülöttünk... Van egyfajta dinamika emögött az 'Én ezt akarom és mindig a magam útját járom és ezért vagyunk sikeresek, mert nem kötök kompromisszumot' dolog mögött."

A friss nagylemezről eddig két dalt játszott élőben a kvartett, egyik a Descending, a másik az Invincible.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1414987308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum