RockStation

Új dalokon dolgozik a Behemoth!

2019. augusztus 01. - theshattered

behemoth-2018-august-press-shot.jpgNem éppen a közeljövőre tervezi a friss lemezének a kiadását a Behemoth, de ez nem azt jelenti, hogy ne dolgoznának friss ötleteken. A tavaly megjelent I Loved You At Your Darkest utódjára már gyűlnek az ötletek, de Nergalnak vannak tervei a fiókban hagyott tételekkel is, ráadásul a Me And That Man második albuma is kilátásba lett helyezve. Ezekről nyilatkozott nem is olyan régen.

"Nagyon ihletett vagyok és meglepő lesz, de már új zenéken dolgozunk. Úgy tervezzük, hogy az év későbbi részében megkezdjük a jammelést, közben pedig az utolsó simításokat fogom végezni a második Me And That Man lemezen is. Több dolgon is dolgozok egyszerre. Mostanában nagyon kreatív és termékeny vagyok."

A tavalyi korongról lemaradt dalokról: "Nagyon büszke vagyok azokra a dalokra is. Csak meg kell találnunk a megfelelő helyet, időt, módot, hogy kiadjuk őket. Erre is sor fog kerülni!"

A frontember elmondása szerint a Me And That Man ketteskéje a jövő évre, az új Behemoth pedig 2021-re lesz várható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4314989756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum