RockStation

Pajzsmirigyrákos a Chimaira énekese

2019. augusztus 02. - theshattered

markrak.jpgA tegnapi napon Mark Hunter, a Chimaira énekese egy hosszabb közleményben tudatta a rajongótáborral: sajnos pajzsmirigyrákja van. Az énekes pajzsmirigyének a felét már el is távolították a szakorvosok, a másik felét a későbbiekben fogják kivenni.

"Helló, barátaim!

Ezt nem lehet könnyedén kimondani. Pajzsmirigyrákom van.

Tavaly egy rutin vizsgálat során az orvosom egy nagy csomót vett észre a nyakamban. Volt két negatív biopsziám, de az eredmények nem voltak meggyőzőek.

Egy héttel ezelőtt a pajzsmirigyem felét kivették, így az orvosok könnyebben meg tudták vizsgálni a daganatot. Az eredmények sajnos pozitívak voltak, papilláris rákom van, ami a pajzsmirigyrákok legáltalánosabbika. Szerencsére nagy a gyógyulási aránya. Nem lehet tudni, mi okozza ezt a fajta daganatot, de valószínűleg genetikai eredetű. Nem voltak tünetei sem.

A következő lépésben a pajzsmirigyem maradék részének eltávolítása jön augusztus 12-én, aztán jön a radioaktív jód kezelés. Utána valószínűleg valahol a tengerparton fogok ücsörögni.

Nagyon hálás vagyok az orvosaimnak a Clevelandi Klinikán, a támogatásért a barátaimnak és a családomnak és Laurennek és a segítségének, amivel kihozott a hírek okozta depresszív sötét lyukból. Az anyukám ugyanúgy inspirációként hat, aki a vastagbélrákot győzte le, mint nagyon sok barátom és rajongóm, akik még ennél is rosszabbat éltek át.

Srácok és lányok, ti vagytok az én nagy családom, hálás vagyok, hogy mellettem álltok ennyi év után is. Köszönettel tartozok érte! Remélem, hogy ezzel segíthetek nektek, hogy ti egészségesek maradjatok. Egy rutin felmérés megmentheti az életeteket!

Eközben szorgosan dolgozok a munkához köthető projektjeimen, valamint élvezem a nyár fennmaradó részét. Továbbra is a hobbijaimmal fogom megtölteni az elmémet, ahelyett, hogy hagynám, hogy a sötét oldal elragadjon engem.

Zárásként itt hagyom Nietzschetől (és Conantől, a barbártól) a kedvenc idézetemet, melyet a Resurrectionön dalszövegként is felhasználtam:

"Ami nem öl meg, az megerősít."

- Mark"

A 2014-ben feloszlott Chimaira legutóbb 2017-ben tért vissza a nagyközönség elé egy egyszeri buli kedvéért, nagylemezt 2013 óta nem kaptak a rajongók.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4214990734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum