RockStation

Csütörtökön EyeHateGod a Dürer Kertben!

2019. augusztus 06. - sunthatneversets

eyehategod_1.jpg

A vasárnapi OM után csütörtökön egy újabb legendás brigád terrorizálja a Dürer kertet, mégpedig a New Orleans-i Eyehategod.

Az EyeHateGod a sludge prototipikus zenekara, és nem kimondottan azért mert a Downban dobosként világsztárrá vált Jimmy Bower itt gitáron játszik. Épp ellenkezőleg: a Down akár popzenének is tűnhet az Eyehategod dalaiból áradó végtelen gyűlölethez képest. Az EHG ráadásul azon kevés zenekarok egyike, ahol ez tökéletesen hiteles, elég ha arra gondolunk, hogy Mike Williams énekes a sitten jött le a heroinról, nem sokkal azután, hogy a Katrina hurrikán elpusztította mindenét, később pedig csak egy veseátültetés mentette meg a haláltól, a dobos Aaron Hillt néhány hónapja késelték meg Mexióban, és amikor Jimmy Bower a Downnal turnézott, a csapat többi tagja Outlaw Order néven projektezett, éspedig azért, mert nem volt olyan közülük, akinek ne lett volna már baja a törvénnyel.

A koncertről további infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8714997900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum