RockStation

Kész az új My Dying Bride!

2019. augusztus 06. - theshattered

mbdstudio2019.jpgHosszú idő (és rengeteg, egyáltalán nem vidám hátráltató tényező, így doboscsere, valamint Aaron lányának rákos megbetegedése) után végre elkészült a My Dying Bride legújabb nagylemeze, legalábbis annak a felvétele és keverése. Egyelőre még nem tudni, hogy mikor, milyen cím alatt fog megjelenni a természetesen nem felhőtlen hangulatú lemez, de a csapat ígérete szerint minden időben ki fog derülni.

Aaron Stainthorpe: "Kész van! A My Dying Bride új lemeze! Nem kevés időbe telt összerakni, de végre befejeztük és ahogy ezt most írom, már a Nuclear Blast kezében van. Megjelenési idő egyelőre még nincs, de mihelyst kitaláljuk, tudatni fogjuk veletek. A lemez egy kéjutazás lesz abba a világba, melyet csakis a MDB tudja, hogyan kell megfesteni. Ennek a lemeznek van a legpompásabb összképe az összes eddigi kiadványunk közül és nagyon gyönyörű hangzása van: agresszív, gyönyörű olyan harmóniákkal megszórva, melyeket még sosem hallottatok tőlünk. Vannak szép részek, a remény szárnyaló pillanataival, mindezt hegedűvel és csellóval kísérve, a Wardrunas Lindy-Fay Hella éteri hangjának vendégszereplésével. De vannak itt őrült és haragos darabok is zsigeri death metal énekkel, melyek zord élt adnak ennek a drámai műnek. Nem fogtok csalódni!! Üdv, Aaron."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7314997334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum