RockStation

Magyarországon is vetíteni fogják az S&M 2-t!

2019. augusztus 09. - theshattered

0metallica2018_107_eredmeny.jpgMagyarországon is be fogják mutatni a Metallica és a San Francisco-i Filharmonikusok közös koncertjét, az S&M 2 fantázianévre keresztelt bulit. A húsz évvel ezelőtti, akkor még kuriózumnak számított szimfonikus és metal kooperációt felelevenítő eseményt világszerte, így Magyarországon is be fogják majd mutatni, mégpedig a szeptember 6-i esemény után mintegy hónappal később, október 9-én - és csak ezen az egy napon!

metallicasymphony2019poster.jpgKülön jó hír a vidéki olvasóinknak, hogy nekik sem kell budapesti kirándulásra indulniuk, ha úgy alakul, hiszen több vidéki városban is elérhető lesz a vetítés: Székesfehérvár, Szolnok, Veszprém, Győr, Miskolc, Szeged, Pécs, Zalaegerszeg, Szombathely, Sopron, Debrecen és Nyíregyháza is kap majd a kópiákból. Budapesten természetesen több moziban is meg lehet majd tekinteni a filmet, melyhez egy kisebb ízelítőt is készítettek:

A részletes helyszínlistát a külön a film számára létrehozott honlapon, azaz IDE KATTINTVA találjátok meg, ha esetleg nem ismernétek a húsz évvel ezelőtti esemény felvételét, az alábbiakban tudtok belenézni. Érdemes lesz gyúrni rá, hiszen az ígéretek szerint több, akkor elhangzott nótát is újra elő fognak venni, természetesen nem megfeledkezve az azóta megjelent lemezek anyagáról sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6315001378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum