RockStation

Harminc éves a Prosectura!

A Macskanadrág pedig huszonöt

2019. augusztus 11. - csigaur
p30.jpg
Bármilyen hihetetlen, idén 30 éves az egyetlen önkéntes tűzoltó és lendületzenekar a Prosectura! Az alábbiakban olvashattok egy pár őszinte mondatot a zenekar tolmácsolásában.

"30 év … Aranylemezek, kurvák, kábítószer, fotómodellek, gigapartik. Egy zenekar 30 éve általában erről szól. Mi büszkén számolhatunk be több ezer fagyasztott hamburgerről benzinkúton, néhány lightos tanyabuliról Szekszárdon, és egy színpadra dobott bugyiról még ’93 -ban a Fekete Lyukból, pár sírva röhögős szalonképtelen történetről fél, vagy akár tök részegen! Rendkívül büszkék vagyunk magunkra, úgyhogy ünnepelni fogunk! Legszebb éveinket adtuk Nektek, ezért ünnepeljünk együtt november 9-én a Dürerben. Utána átvonulunk egy benzinkútra és behambizunk rokkkksztárosan! EZ EGY MEGHÍVÓ!"

20:00 – 20:40 Francesco és a Haverok
www.facebook.com/francsika
21:00 – 22:00 Macskanadrág - 25 éves születésnapi koncert 
www.facebook.com/mngpunkrock
22:30 Prosectura - 30 éves jubileumi koncert 
www.facebook.com/prosectura
Minden fontos infó az eseményben.
prosectura_30.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3315005172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum