RockStation

Ezek a dalok lesznek ott a Fear Inoculumon

2019. augusztus 14. - theshattered

tool_2019_1.jpgAugusztus 30-án, azaz alig több, mint két hét múlva végre-valahára megjelenik a Tool régen várt új nagylemeze, a hetes szám jegyében fogant Fear Inoculum. A borítót és a címadót már korábban bemutatta a kvartett - nem beszélve a koncerteken is játszott Descending és az Invincible című eposzokról - most viszont nyilvánosságra került a teljes dallista, mind a fizikai, mind a digitális kiadásokhoz.

toolfi.jpg

A CD-n ezek a dalok várják majd a rajongókat:

1. Fear Inoculum
2. Pneuma
3. Invincible
4. Descending
5. Culling Voices
6. Chocolate Chip Trip
7. 7empest

A digitális verzión ezek a tételek kaptak helyet:

1) Fear Inoculum
2) Pneuma
3) Litanie contre la Peur
4) Invincible
5) Legion Inoculant
6) Descending
7) Culling Voices
8) Chocolate Chip Trip
9) 7empest
10) Mockingbeat

Mint ismeretes, a lemez CD verziójához egy kisképernyős videósor is jár majd (természetesen tölthető lesz az adathordozó), melyen, mármint az extra adathordozón nem a rendes hét, hanem tíz track sorakozik majd nem hetvenkilenc, hanem nyolcvankilenc percben.

Érdekesség, hogy a három, több, mint tíz perces nóta mellett nem nagyon kaptak helyet további rövidebb szösszenetek, a Lateralus-ízű Pneumat követő, már ismert dalokat a Culling Voices és a Chocolate Chip Trip folytatja a sorban, majd, a listát a 7empest című, majdnem húsz (!) perces alkotás zárja majd - persze a csak sima kiadáson.

A három plusz tétel elvileg csak átvezető szösszenet, de ahogy ismerjük a Toolt, azok is valami extra ízt fognak majd adni a teljes élményhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3815008544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum