RockStation

Kidobatott egy biztonságist a Terror énekese

2019. augusztus 21. - theshattered

terror-hc2018.jpgJó, hogyha felkészülnek illemtanból a november 12-én a Terror koncerten felügyelő portások, mert Scott Vogel, a zenekar énekese igen ki fog akadni rájuk, ha nem viselkednek (természetesen maxirespekt az összes ott dolgozónak, nekem eddig rossz tapasztalatom nem volt velük!). A csapat éppen Dallasban oktatott, amikor Vogel kiszúrt egy meglehetősen tahó secust, aki szó szerint ütötte a színpadra feligyekvő rajongókat. Emberünk nyilván erre ki is fakadt, ki is dobatta a munkáját talán túlzottan is lendületesen végző arcot.

A videóban is látható, természetesen az eset során megsérült rajongó ezt nyilatkozta az történtekkel kapcsolatban: "Mindenhol foltok vannak a hátamon, a térdem pedig szétment. Szét akartam verni a fejét, de nem akartam, hogy azért dobjanak ki, mert egy őrrel verekszem. Ez az ember másokkal is megtette ugyanezt."

A magyar buli Facebook-eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9015017818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum