RockStation

Szókimondó szöveg, életigenlő lendület! - Új dal a Kiestől!

2019. augusztus 22. - theshattered
kies_promo_2017_1.jpgEgy újabb dalt adott ki a jövő év elején érkező 3. nagylemezéről a Kies. A meglehetősen változatosnak ígért anyagról most a Nincs az a sor, amibe szívesen beállnék című tétel lett kidobva csemegézésre, ezt az alábbiakban találjátok meg. A csapat október végén az Instantban is meg fogja mutatni ezt a nótát, ahol a Have No Clue fog bemelegíteni nekik, az őszi turnén a The Grenma lesz a segítségükre.

"Fontosnak tartottuk kifejezni a nemtetszésünket a világban, vagy aktuálisan Magyarországon folyó dolgokról. Tehetetlennek érzed magad mert úgy gondolod nem tudsz változtatni rajtuk. Néha a választható lehetőségekkel van baj, amikor úgy érzed, hogy két rossz dolog közül kell választanod és becsapva érzed magad. Nyilván ez egy szubjektív vélemény, amivel lehet azonosulni, vagy nem, de ez is egy választási lehetőség, amit legalább te dönthetsz el."

Ősszel a zenekar, a lemezfelvétel munkálatai mellett turnéra indul a The Grenma-val karöltve. Valamint lesz egy, nagyszabású önálló koncertjük Budapesten, Október 26-án az Instantban, melyre sok extrával készülnek! A jegyek értékesítése pedig már el is kezdődött. (részletek a Facebook eseményben)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5815019344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum