RockStation

Mátyás király - Kaláka-feldolgozással jelentkezett a Combcsont zenekar!

2019. augusztus 27. - theshattered

hdm_4842.jpgEgy Kaláka-feldolgozással, a félig-meddig hasonló című rajzfilmsorozat főcímeként is ismert Mátyás királlyal jelentkezett a budapesti illetőségű Combcsont zenekar. A 2016-ban alakult formáció, amely a saját meghatározása szerint "a külvárosi punk és pannon-grunge elemeit dinszteli a blues/hard rock kopott serpenyőjében, fűszerezve az őszinte nyelvezettel és az alter képies szövegvilágával" egy klipet is készített a dalhoz, ezt az alábbiakban találjátok meg.

Radványi Balázs, a dal eredetijéért felelős Kaláka-multiinstumentalista a következőt mondta a feldolgozásról: "Kellemes meglepetést okozott, hogy az együttes új köntösbe öltöztette azt a 80-as években született dalomat. Ez a mai friss hangszerelés, a dal közepén a fokozás, a lüktetés felgyorsulása igen jól hangzik. Jó szívvel hozzájárulok a feldolgozáshoz!"

Ha esetleg élőben is szeretnétek elcsípni a Combcsontot, akkor szeptember 14-én a Deák Ferenc téren megtehetitek a Hódítsuk meg Budapestet! program keretében!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1615026456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum