RockStation

Ghost - Újabb dal Slashék koncertalbumáról

2019. augusztus 30. - theshattered

0slash_arena2015_72.jpgFogy az idő szeptember 20-ig, de nem elég gyorsan. Ez lesz az a nap, amikor megjelenik a Slash Featuring Myles Kennedy And The Conspirators új koncertalbuma, a többféle formátumban kiadásra kerülő Living The Dream Tour. Az eddig lehozott nóták mellé most besorakoztatták a Ghostot is, ezt, valamint minden szükséges infót az alábbiakban találtok meg.

slashlivingtehdreamtourvinyl.jpg

01. The Call Of The Wild
02. Halo
03. Standing In The Sun
04. Ghost
05. Back From Cali
06. My Antidote
07. Serve You Right
08. Boulevard Of Broken Hearts
09. Shadow Life
10. We're All Gonna Die
11. Doctor Alibi
12. Lost Inside The Girl
13. Wicked Stone
14. Mind Your Manners
15. Driving Rain
16. By The Sword
17. Nightrain
18. Starlight
19. You're A Lie
20. World On Fire
21. Avalon
22. Anastasia

Slash: "Amikor koncertet veszel fel, a legjobb, amit tehetsz, hogy improvizálsz. Meg reménykedsz, hogy nem ez a koncert lesz a turné legrosszabbika. Nagyon ritkán tervezzük meg az élő felvételeket, szerencsére ez volt a legvarázslatosabb buli az egész turnén. Mákunk volt, mert ez nem igazán szokott így megtörténni.

Jó eséllyel ez volt a legjobb londoni közönség, akiknek a The Conspiratorszel játszottam. Hatalmas élmény volt ez az egész, a hangulat is nagyszerű volt, ráadásul a Hammersmithben játszottunk, ami az egyike a nagy, történelmi helyszíneknek. Egy nagyszerű, energikus koncert volt. Meghallgattam a felvételeket, vagy legalábbis egy részét és teljesen nyers, minden tévesztés ott van rajta. Nem igazán szoktunk semmit sem kozmetikázni, így ez egy teljesen őszinte lenyomata annak, mi történt ott aznap este."

Aki szeretné, ezekben a formátumokban tudja majd beszerezni a felvételt: DVD+2CD, Blu-ray+2 CD, háromlemezes fekete vinyl, limitált háromlemezes vörös vinly, digitális videó és digitális audió. A Living The Dream Tour DVD és Blu-Ray lemezén a koncert teljes felvétele mellett egy "így készült" film és egy Slashsel, valamint Myles Kennedyvel készült interjú is helyet fog kapni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3415031684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum