RockStation

Novemberben érkezik a friss Nile-termés!

2019. szeptember 07. - theshattered

nile-2019.pngAz, hogy november 1 idén péntekre esik, elég sok sötét hangulatú zenét játszó zenekar fantáziáját beindítja. Így a Nile-ét is, akik a legfrissebb anyagukat, a Vile Nilotic Ritesot is ekkor fogják rászabadítani országra-világra. A zenekar a bejelentés mellé egy dalt, a Long Shadows Of Dreadet is kiadta ízelítőnek, gyaláz is, mint... Mint minden rendes, becsületes Nile-nóta!

nile-vile-nilotic-rites-680x680.jpg

A Vile Nilotic Rites az első Nile-korong lesz az énekes-gitáros Dallas Toler-Wade kilépése óta és egyben az első, melyen az ő helyére érkező Brian Kingsland játéka és éneke hallható. Ha valaki még nem tudná, annak mondjuk, hogy a zenekar szeptember 13-án a Hate Eternal társaságában a Dürer Kertben játszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2915050208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum