RockStation

Túlélőszakkör Agonist-módra - Friss videó a csajfrontos csapattól

2019. szeptember 07. - theshattered

the_agonist_2019.jpgVideót készített az As One We Survive című friss dalához a The Agonist. A decemberben a Jinjer előzenekaraként Budapestre is ellátogató csapat szeptember 20-án adja majd ki az új albumát, az Orphanst, melyről az eddig kiadott másik két dalt is megtaláljátok az alábbiakban.

"Az As One We Survive első szövegrészletei a zenekart tekintve nagyon embert próbáló időszakban íródtak. Már nagyon régen úton voltunk, minden nap csak utaztunk és koncerteztünk, ráadásul ez volt az a turné, amikor minden elromlott, ami csak elromolhatott. Amire gondolni tudtok! Ráadásul a kevés kaja és alvás is rosszabbá tette az egészet egy normális turnénál. Ezeken kívül a zenekar ekkoriban néhány rossz hírrel is kellett, hogy szembesüljön. De nem törtünk össze, nem adtuk fel. Együtt maradtunk, segítettük a másikat és megbirkóztunk a turnén és azon kívül is adódó feladatokkal. A zene kaotikussága és brutalitása tökéletesen passzol ehhez a dalszöveghez. Nem is lehetnénk boldogabbak az Orphansre adott eddigi pozitív visszajelzések miatt, reméljük, tetszeni fog a következő fejezet - As One We Survive!"

theagonistorphanscd.jpg

01. In Vertigo
02. As One We Survive
03. The Gift of Silence
04. Blood as My Guide
05. Mr. Cold
06. Dust to Dust
07. A Devil Made Me Do It
08. The Killing I
09. Orphans
10. Burn it All Down

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6915050230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum