RockStation

Novemberben Bécsbe érkezik a Tiger Army

2019. szeptember 10. - Ernő Hellacopter

tigerarmy.jpgA Tiger Army az a zenekar, akik sok kortársukhoz hasonlóan valahogy belevesztek a múltba. Nick 13 kiváló hangja ellenére annyira ellentmondásos figurája a psychobilly színtérnek, hogy nehezen tudja egyben tartani a tagságot. Az első három lemez annyira erősre sikeredett, hogy nehéz kenyérnek bizonyult ezek fölé kerekedni, nem is sikerült, sőt...

De most szeptember Retrofuture címen újra nekifutnak, hogy rendbe tegyék a renoméjukat. A Devil That You Don't Know bizakodásra ad okot, az Eyes of the Night ennél is magabiztosabb jele annak, hogy ismét jó úton járnak, a Last Ride pedig könnyfakasztó romantikával idézi fel bennem azokat az örömteli pillanatokat, amiket a Tiger Army a kezdetekkor okozott a lemezeivel. Nagyon úgy fest, hogy 15 évnyi (!!!) semmittevést követően ismét ott lehetnek a mezőnyben, főleg annak tudatában, hogy a psychobilly stílusban túl sok új név nem bukkant fel, ugyanazok a régi arcok mindenfelé, akik több évtizede meghatározói ennek a körnek. Ami viszont ennél is örömtelibb hír, hogy a bécsi Arénában november 20-án el lehet őket csípni, ahol már az új lemezüket is nagyban promozzák majd. Ami ennél is jobb hír, hogy egyenrangú partnerként vesz majd részt velük a Grave Pleasures is, így ketten együtt garantáltan bomba estét fognak majd produkálni! 

A koncert hivatalos Facebook-eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7515056206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum