RockStation

Friss videót adott ki a novemberben Budapestre látogató Insomnium

2019. szeptember 16. - theshattered

insomnium-band-pic-2014.jpgMegfilmesítette a november 26-án Budapesten fellépő Insomnium az új lemezének a címadó dalát, a Heart Like A Grave-et. Az október 4-én megjelenő nyolcadik albumról, melynek alapján a finn melankólia adja majd, nem ez az első nyilvánosságra hozott tétel; a korábban kiadott, ráadásul az új dalhoz is kapcsolódó Valediction klipjét is felsorakoztatjuk az alábbiakban, természetesen borító és dallista is jár ezek mellé.

insomniumheartlikeagravecd.jpg

01. Wail Of The North
02. Valediction
03. Neverlast
04. Pale Morning Star
05. And Bells They Toll
06. The Offering
07. Mute Is My Sorrow
08. Twilight Trails
09. Heart Like A Grave
10. Karelia

"A Heart Like A Grave a nyolcadik nagylemezünk címadó dala, melyet a szomorúság és a vágyakozás sző át. A fiatalság legszebb napjaira tekint vissza, amikor még a dolgok sokkal ragyogóbbnak tűntek, amikor még reménykedtünk a jobb napokban. Ez egy olyan téma, ami nagyon előtérben volt mindig is a finn dalszövegekben.

A videót a Koli Nemzeti Park legszebb helyein vettük fel, nem messze a szülővárosunktól, Joensuutól Vesa Ranta és Aapo Lahtela rendezőkkel és a Kaira Films stábjával. Ugyanazt a történetet viszi tovább, amikor a Valediction klipjében is láthattatok, így ez a kettő szervesen összekapcsolódik."

facebook_cover.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8415097752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum