RockStation

Ismét teljes a Machine Head felállása!

2019. szeptember 29. - theshattered

0machinehead2018_28.jpgRobb Flynn hivatalosan is bejelentette, kik alkotják a tavaly bombaként szétrobbant Machine Head rajta és a basszer, Jared MacEachernen kívüli másik felét. Az október 20-án Magyarországon, azon belül Budapesten, a Barba Negrában fellépő csapatba nem kis arcokat talált meg a valljuk be, nem problémamentes frontember: a gitáron a Decapitatedből ismert Wacław "Vogg" Kiełtyka, a dobokon a Devilmentes, Eastern Frontos Matt Alston hozza majd a jól ismert riffeket, dallamokat, ütemeket.

A Machine Head ezen a turnén, ahogy szinte már mindenki tudja, egy kétfelvonásos műsorral készül a nagyközönségnek: az első felében a fent említett felállás nyom majd egy derekasabb best ofot, a második menetben pedig Chris Kontosszal és Logan Maderrel csendül majd fel a teljes, idén huszonöt éves Burn My Eyes-nagylemez - természetesen a Flynn / MacEachern-tengely mindkét körben változatlanul a színpadon lesz.

Mielőtt még bármilyen ijedt pletyka szárnyra kelne, Kiełtyka megnyugtatta a Decapitated rajongóit: a lengyel death metal gépezet felállása sértetlen, 2020-ban újra vissza fognak térni a színpadra, ráadásul az új lemez megírása is napirenden van!

A Machine Headből tavaly év végén kivált Phil Demmel és Dave McClain sem hagyta abba a muzsikálást: előbbi a korábbi, egyébként Flynnel közös, de már érthető okokból nélküle nyomuló zenekarát, a Vio-Lence-t élesztette fel (a Slayeres beugrása mellett), utóbbi a nem olyan régen friss lemezt kiadott, november 15-én Budapestre látogató Sacred Reich soraiba tért vissza.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr515181696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum