RockStation

Jön a harmadik British Punk Invasion!

Negyven év a punk jegyében

2019. szeptember 29. - csigaur

britpunk2019.jpg

November másodikán újra megszállják a Barba Negra színpadát a brit punkok! A harmadik British Punk Invasion mostani "témája" a negyvenes jelző, hiszen négy évtizede létező bandák koncerteznek majd. 

Ez alól mondjuk a Maid of Ace kivétel, hiszen a négy lánytestvérből (!) álló zenekar 2005-ben adta az első koncertjét, akkoriban a többiek pedig már túl voltak jó pár éven és megannyi lemezen.... Semmi meglepő , hogy ezen az estén fellépnek ők is. Britek , punkok, na meg a The Exploited turnétársa a négyes. Ja, igen az este házigazdája a The Exploited! 

Az egyszeri ember úgy van vele, hogy lehet már unalmas az egy Exploited koncert per év Magyarországon. de soha nem tudni, hogy meddig fogja őket látni. Volt már rá példa , hogy Wattie nélkül koncerteztek például a Dürer Kertben..... Zseniális este volt az is, de ugye jó az öreg a háznál, ahogy a mondás tartja.

Az Exploited előtt a szintén hazajáró GBH fog koncertet adni. Őket is nagyon szereti a hazai közönség és ez fordítva is igaz. Ugye rendszeresen koncerteznek Magyarországon és volt már rá példa, hogy dupla bulit adtak. Egyet Budapesten egyet Szombathelyen. 

Azért a One Way Systemről se feledkezzünk meg! Sőt! A csapat körülbelül 150 évvel ezelőtt koncertezett utoljára a környéken, szóval nem érdemes őket sem kihagyni. 

Sok embernek nem kell ezeket a zenekarokat bemutatni, valószínűleg már jeggyel is rendelkeznek. De ha még nem, akkor érdemes mihamarabb megvásárolni, hiszen október elején emelkedik az áruk! 

Érdemes az eseményt is bekövetni a Facebookon, ott naprakész információkat kapsz a koncerttel kapcsolatban.

Ha pedig a friss információknál tartunk, akkor a 2020-as negyedik invázió egyik zenekara a Uk Subs lesz! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7815182026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum