RockStation

Miért is várjuk az Alien Ant Farm-koncertet?

2019. október 20. - KoaX

28279213_1821353957938311_6082229194408950839_n.jpg

Sok zenekar van, akik egyszerűen bakancslistások. Számomra ilyen volt az Alien Ant Farm is. Így nem is volt kérdés, hogy amikor kiderült, hogy játszanak ismét az országban, akkor el kell menni megnézni őket. De mi az az öt érv, ami az utazás mellett szól?

Ez a klip minden idők egyik legkirályabb klipje. Ekkor szabotálta a Grammy díjátadó-gálát a zenekar, aminek a vége letartóztatás lett, de biztosak vagyunk benne, hogy megérte a srácoknak. Kötelező darab, hallani kell élőben is.

Ha bírod a gördeszkázást, vagy játszottál a Tony Hawk Pro Skater hárommal, akkor tuti ismered ezt a dalt. Mondhatni olyan kötelező darab volt a nu-metal virágzásakor, mint a Limp Bizkittől a Rollin.

Székesfehérvár egy eléggé központi város. Budapesttől egyáltalán nincs messze, a FEZEN klub meg egy nagyon pöpec hely, az elmondottak alapján. Nem is kérdés, hogy szombat délután kocsiba vágjuk magunkat és megbizonyosodunk mi is a klub adottságairól. 

Ezen a héten megnézzük a Slayer filmjét is, így a mozizás is aktuális lesz.

Talán ez a világ leghíresebb Michael Jackson feldolgozása, ha nem a leghíresebb. A Dürer Kertben pár éve hatalmasat ütött. Így mindenféleképpen szeretnénk még egyszer hallani.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2315232814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum