RockStation

Jövőre érkezik az új Igorrr-korong!

2019. október 24. - theshattered

igorrr_band.jpgSpirituality and Distortion lesz a címe az Igorrr jövőre várható új alkotásának. Az elektronikus, metal, barokk, meg még fene tudja, milyen muzsikákat magába olvasztó csapat pár héten belül megmutatja majd az első dalt is az alkotásról, addig viszont itt a borító, az is elég veretes lett.

Gautier Serre: "Egy igazi rémálom volt ezt az albumot megalkotni és meghangszerelni, nagyon örülök, hogy hamarosan veletek is megoszthatom majd. Egyelőre ennyit tudok mondani, de itt a borító, amit Førtifem alkotott. A lemez nagyon kemény munka és egy hosszú folyamat eredménye, melynek köszönhetően a legőszintébb és a leginkább megalkuvásmentes zenét sikerült összerakni, remélem, legalább ti is annyira fogjátok élvezni a zenét, amennyire én, így, hogy már én is hallgathatom az albumot. Hamarosan érkeznek a további információk is, pár héten belül megosztjuk veletek az első dalt is :)"

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

NEW ALBUM ANNOUNCEMENT : Igorrr - Spirituality and Distortion (2020) This album has been a real hell to create and produce, I’m more than happy to be soon able to share it with you. This is for now, at least the cover, made by Førtifem. This album is the result of a really intensive work that has been made on a long time period to deliver the most honest and non-compromising music possible, I hope you will enjoy the music as much as I do now when I’m listening to this album. More info will be given soon, and in a couple of weeks, I think we gonna upload a first track :) Gautier #igorrr #newalbum #spiritualityanddistortion #metalbladerecords #coveralbum #fortifem #metal #music #electronic #baroque #chicken

Igorrr (@igorrr_music) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2615258764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum